El Ministeri de Ciència i Innovació llança mesures urgents per a empreses innovadores


CDTI

El Ministeri de Ciència i Innovació llança, a través del CDTI, una sèrie de mesures urgents per mobilitzar prop de 500M€ per a empreses innovadores.

Aquest fons podrà donar cobertura no sols a projectes en col·laboració amb centres tecnològics, sinó a qualsevol projecte d'R+D+I empresarial de pimes i empreses de mitjana capitalització, és a dir, empreses independents amb fins a 1.500 empleats, estiguin o no relacionats amb el coronavirus.

L'objectiu del CDTI és donar suport a la innovació en empreses l'activitat de les quals es pugui haver vist afectada per aquesta emergència sanitària, a través d'una línia d'ajudes directes a la R+D+I empresarial lliures de garanties. Aquestes ajudes aniran destinades al desenvolupament d'activitats d'R+D, així com activitats innovadores en les quals es puguin incloure la digitalització i la incorporació d'actius materials i immaterials nous per a l'empresa des del punt de vista tècnic. A més, es reforçarà el servei d'assessorament per a la prestació de sol·licituds i s'agilitarà el procediment d'avaluació i aprovació perquè les ajudes arribin al més aviat possible a les empreses.

Consulteu més informació