El CDTI inverteix més de 72 M€ per 137 projectes de R+D+i empresarial


CDTI

El Consell d'Administració del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) ha aprovat 137 nous projectes de R+D+i amb un pressupost total que supera els 93 milions d'euros. El CDTI aportarà més de 72 milions d'euros impulsant, d'aquesta manera, la R+D+i empresarial.

De les iniciatives aprovades, 96 són projectes individuals de R+D; 35 pertanyen a la Línia Directa d'Innovació; 3 són projectes consorciats de R+D en els que participen 7 empreses i 3 projectes corresponen a la Línia d'Innovació Global que té per objectiu finançar projectes d'inversió en innovació i incorporació de tecnologia innovadora que contribueixin al creixement i internacionallització d'empreses espanyoles que les seves instal·lacions es trobin situades en el nostre país o en l'estranger.

En el desenvolupament d'aquests projectes participen 134 empreses, de les quals el 62% són pimes i, d'aquestes, el 46% pertany a sectors de mitjana i alta tecnologia. Del total de les companyies implicades, 50, és a dir, un 37%, rep, per primera vegada, finançament del CDTI.

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial estima que la suma d'aquestes iniciatives suposarà la generació de 708 llocs de treball directes que mobilitzaran, a més, 1.035 llocs de treball indirectes. En total, 1.743 llocs de treball per al conjunt de l'economia.

Consulteu més informació.