El CDTI inverteix més de 50 milions d'euros per 81 projectes de R+D+i empresarial


CDTI

El Consell d'Administració del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) ha aprovat 81 nous projectes de R+D+i amb un pressupost total que ascendeix a més de 66 milions d'euros. El CDTI aportarà més de 50 milions d'euros impulsant, d'aquesta manera, la R+D+i empresarial.

De les iniciatives aprovades, 62 són projectes individuals de R+D; 15 pertanyen a la Línia Directa d'Innovació, 3 són projectes consorciats de R+D en els que participen 8 empreses i 1 projecte correspon a la Línia d'Innovació Global que té per objectiu finançar projectes d'inversió en innovació i incorporació de tecnologia innovadora que contribueixi al creixement i internacionalització d'empreses espanyoles.

En el desenvolupament d'aquests projectes participen 84 empreses, de les quals el 65'5% són pimes i, d'aquestes, el 34'5% pertanyen a sectors de mitjana i alta tecnologia. Del total de les companyies implicades, 29, és a dir, un 34'5% rep, per primera vegada, finançament del CDTI.

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial estima que la suma d'aquestes iniciatives suposarà la generació de 299 llocs de treball directes que mobilitzaran, a més, 494 llocs de treball indirectes. En total, 793 llocs de treball per al conjunt de l'economia.

Consulteu la notícia.