El CDTI inverteix més de 10 milions d'euros per 20 projectes de R+D+i empresarial


CDTI

El Consell d'Administració del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), ha aprovat 20 nous projectes de R+D+i, per al que es movilitzarà una inversió total d' 11,95 milions d'euros, dels que el CDTI aportarà 10,16 milions. D'aquesta manera, aquest Centre, que presideix María Luisa Poncela, secretària general de Ciència, Tecnologia i Innovació, impulsa la R+D+i empresarial i estimula la creació d'empreses de base tecnològica.

Els projectes aprovats són 3 de R+D i 17 de la Línia Directa d'Innovació, que té com a objectiu cofinançar, a través de préstecs bonificats amb un tipus d'interès del 2%, projectes empresarials que impliquin la incorporació i adaptació de tecnologies que suposin un avantatge competitiu per a les empreses, així com processos de millora de tecnologies i adaptació a nous mercats.

En el desenvolupament d'aquests projectes participen 20 empreses, de les que el 60% són PIMES i el 45% d'elles sol·liciten, per primera vegada, un préstec al CDTI.

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial estima que la suma d'aquestes iniciatives suposarà la creació de 20 llocs de treball directes que suposen, a més, 60 llocs de treball indirectes. En total, 80 llocs de treball per al conjunt de l'economia.

Consulteu més informació.