Dos tecnologies de la UdL entre els finalistes del Concurs VALORTEC


Valortec

El passat divendres 5 d’octubre es va tancar el termini per presentar-se com a candidat al concurs VALORTEC d'ACC1Ó, dirigit als grups de recerca universitaris o centres de recerca catalans que tinguessin una tecnologia que volguessin explotar. Dos tecnologies de la UdL han estat seleccionades entre les 102 candidatures presentades.

El centre NUTREN de TECNIO és un dels 10 finalistes en la categoria de creació d'EBT amb la proposta DMD, un sistema expert de personalització de dieta, adreçat a professionals de la salut. En la categoria de comercialització de tecnologia hi participa el Grup mixt UdL-IRTA de Postcollita, per a l'explotació d'un nou microorganisme amb capacitat bioconservant en fruita de IV gamma.

Els finalistes han participat en un procés de formació intensiu que, juntament amb l'assessorament de les unitats de valorització, els facilitarà finalitzar els seus projectes durant el mes de desembre, en què el jurat decidirà els guanyadors. El lliurament de premis serà al mes de febrer

Més informació (+)