Convocatòria Women TechEU


Women TechEU

La Comissió Europea llança la convocatòria Women TechEU amb l'objectiu de donar suport a la innovació tecnològica com a base per a una economia moderna, basada en el coneixement, i promoure el lideratge femení en la indústria de la tecnologia per a construir ecosistemes d'innovació més justos, inclusius i pròspers a Europa.

Women TechEU es dirigeix a empreses emergents altament innovadores fundades o cofundades per dones que ocupen un lloc d'alta direcció (CEO, CTO o equivalent) en l'empresa en el moment de la presentació. L'empresa ha d'estar registrada i establerta en un Estat membre de la UE o en un país associat de Horizon Europe durant almenys sis mesos en el moment de la presentació.

El suport brindat a les dones beneficiàries de TechEU sota aquesta iniciativa es concreta en:

- Suport financer a l'empresa en forma de subvenció individual de 75.000€ per a donar suport a activitats com la millora del model empresarial, l'actualització del pla empresarial i l'estratègia de creixement, la cerca de socis i inversors, la validació del mercat, etc.

- Tutoria i coaching proporcionats per EIC Business Acceleration Services (BAS), en el marc del nou "Programa de lideratge de dones", que inclou esdeveniments dedicats a la creació de xarxes i presentacions.

- La possibilitat de participar en activitats específiques organitzades per InvestEU i la Enterprise Europe Network (EEN).

El termini per participar finalitza el 10 de novembre de 2021.

Consulteu més informació