Convocatòria "Retos Colaboración" (MINECO)


Retos Colaboración

La Secretaria de l'Estat de R+D+i ha publicat la convocatòria 2014 de "Retos Colaboración" (antic Innpacto), amb una dotació de 548 milions d'euros. Inclosa en el Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016, la nova convocatòria finançarà projectes de desenvolupament experimental realitzats en col·laboració entre centres de recerca i empreses per promoure la R+D+i orientada a la resolució dels reptes de la societat.

L'objectiu de la convocatòria és el suport a projectes de cooperació entre empreses i organismes de recerca -amb una durada d'entre 2 i 4 anys-, amb la finalitat de promoure el desenvolupament de tecnologies, l'aplicació empresarial de noves idees i tècniques i la creació de productes i serveis.

Per això. els destinataris de la convocatòria seran empreses, organismes públics de recerca, universitats, centres tecnològics, centres de suport a la innovació tecnològica, entitats públiques i privades sense ànim de lucre que tinguin com a principal activitat la R+D+i i associacions empresarials.

Aquesta iniciativa suposa una oportunitat perquè empreses i organismes públics de recerca executin projectes innovadors en cooperació i amb resultats orientats al mercat, que generin ocupació i millorin la balança tecnològica.

El termini de sol·licitud finalitza el 28 de gener de 2014.

Consulteu més informació.