Convocatòria oberta Premis EmprendedorXXI


EmprendedorXXI

El grup "la Caixa", a través de Caixa Capital Risc, convoca la desena edició dels Premis EmprendedorXXI que identifiquen, reconeixen i acompanyen a les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement a Espanya.

Totes les empreses participants opten als següents premis:

- Premi a les empreses amb major potencial de creixement en els sectors de Ciències de la Vida, Tecnologies de la Informació, Negocis digitals, Tecnologies Industrials i Agroalimentari. Aquest premi es competeix a nivell estatal.

- Premis a les empreses amb major impacte en la seva comunitat. Aquest premi es competeix entre totes les empreses d'una Comunitat Autònoma independentment del seu sector.

Les empreses guanyadores gaudiran, addicionalment a una dotació econòmica, d'un programa d'acompanyament dirigit a millorar les seves possibilitats d'èxit en l'accés a finançament especialitzat i al mercat global.

La presentació de candidatures als Premis es realitzarà exclusivament online a través de la pàgina web dels Premis EmprenedorXXI: http://www.emprendedorxxi.es

El període de presentació de candidatures finalitza el 30 de maig de 2016.

Consulteu més informació.