Convocatòria oberta Pla Esprint


Pla Esprint

El Pla Esprint és un Programa de Start-up Catalonia que té l'objectiu d'acompanyar les start-ups catalanes a connectar-se i a vendre en els mercats de la Unió Europea i del continent americà.

El pla està adreçat a start-ups que es trobin en una fase òptima per al procés d’internacionalització, que hagin superat la fase de definició del model de negoci i la validació del seu producte o servei al mercat, i que compleixin uan sèrie de requisits.

El Pla t'interessa perquè:

- Perquè tu pots ser una de les 20 start-ups amb més potencial i encaix amb les oportunitats de negoci internacional. Només ofereix 20 places a l'any.
- Les 20 start-ups tindreu un únic objectiu: volar lluny, internacionalitzar-vos. I aquí trobaràs les eines per fer-ho. Perquè a través de contactes de primer nivell trobaràs aquells valors i indicadors més adients per a la teva situació.
- Perquè ampliaràs els teus contactes amb altres start-ups que comparteixen moment amb tu, amb inversors, amb mentors i amb altres professionals. I seran contactes de nivell, perquè ampliïs els teus punts de vista.
- Perquè coneixeràs de primera mà històries d’internacionalització d’èxit, que et serviran per treure'n conclusions i aplicar-les.

La convocatòria romandrà oberta fins al dia 13 de gener de 2017.

Consulteu més informació.