Catàleg del XXI Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ


Cataleg

Aquest catàleg connecta 50 de les iniciatives emprenedores de més potencial de Catalunya amb el món de la inversió privada. Són projectes seleccionats d'entre més de 100 candidatures presentades i que operen en sectors de futur, com les ciències de la vida i la salut, les TIC i altres tecnologies capdavanteres.

Entre aquestes empreses, es troben les 21 que es presenten públicament davant d’inversors i emprenedors, locals i internacionals, en el marc del XXI Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ. Es tracta d’empreses que destaquen pel seu caràcter diferencial i valor innovador, pel seu impacte social i per la implicació de l’equip emprenedor.

El Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ és l'esdeveniment idoni per la trobada d'inversors i d'emprenedors. En un únic dia i en un mateix espai, es desenvolupa networking i entrevistes amb l'objectiu de fer negoci. L'emprenedor té l'oportunitat de presentar el seu projecte davant d'un gran nombre d'inversors privats i fons de capital risc predisposats, i aquests coneixen de la mà dels seus propis impulsors, propostes empresarials amb alt potencial de creixement.

Consulteu la publicació.