Bizbarcelona 2017


Transformat

La "transformació" serà el gran leitmotiv d'aquest any de Bizbarcelona, que tindrà lloc del 31 de maig a l'1 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El saló convida a persones emprenedores, pimes i el món de l'economia social a transformar la seva activitat per ser més competitius en un entorn dinàmic i cada cop més digitalitzat.

L'esdeveniment inclou, entre d'altres propostes, prop de 200 conferències, 70 punts d'assessorament a càrrec d'experts, més de 40 trobades de networking, un mercat de finançament, una àrea per exportar o un espai per presentar talent, a més de la zona d'estands amb els productes i serveis d'uns 70 expositors.

Enguany, el saló estructura els seus continguts en quatre grans blocs: noves tendències; serveis empresarials i per a l'economia social; eines per a la digitalització i Bizfranquicias. L'objectiu és que els assistents trobin inspiració, informació, consell, coneixement, contactes i solucions per crear, transformar i adaptar els seus projectes empresarials als nous temps.

Consulteu més informació