BizBarcelona 2015


BizBarcelona

La cinquena edició de BizBarcelona, el saló per a pimes, emprenedors i autònoms, comptarà amb dues àrees diferenciades: Bizempren i Bizpimes. L'objectiu de l'organització és transformar BizBarcelona en una plataforma de dinamització econòmica més transversal perquè pimes i autònoms s'hi puguin sentir més representats en aquest certamen, que en només quatre edicions s'ha convertit en l'esdeveniment de referència per al món de l'emprenedoria del nostre país.

L'organització del saló, que tindrà lloc els dies 1 i 2 de juliol als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc, pretén que les pimes, els emprenedors i els autònoms hi puguin trobar totes les solucions possibles per fer créixer els seus negocis de forma àgil i eficaç. Per això, BizBarcelona 2015 es vertebrarà al voltant de dues grans zones temàtiques: Bizempren, espai on es presentaran totes les solucions per tal que els emprenedors puguin encaminar els seus projectes cap a l'èxit empresarial i Bizpimes, lloc en què es donaran a conèixer les eines precises perquè les petites i mitjanes empreses puguin accelerar el seu creixement i que estarà obert al públic que acrediti la seva relació amb l'àmbit de les pimes.

A l'àrea Bizpimes, i gràcies a la incorporació de PIMEC al conjunt d'entitats que promouen el saló, es donarà una resposta més gran a les necessitats de les petites i mitjanes empreses amb un Mercat de Finançament específic per a pimes que comptarà amb la participació de Venture Capitals, diversos fons d'inversió i crowdfunding; un fòrum per a la captació de recursos humans amb perfils ajustats a les seves exigències i solucions TIC com ajudar a la implementació de la factura electrònica; ‘la Caixa' i la Cambra de Comerç de Barcelona explicaran els seus programes per a l'exportació a la zona Bizexporta mentre que el comerç electrònic tindrà el seu propi espai a Bizecommerce.

I a la zona Bizempren, es pretén ajudar els emprenedors amb visió, passió i execució. Així, a més d'espai per a iniciatives de coworking i incubadores de negocis, hi haurà la zona BizFranquicias&Retail per a donar visibilitat a les franquícies; el Centre de Reempresa de Catalunya tornarà a presentar negocis en perill de tancament en busca d'inversors que assegurin la seva continuïtat; el FailCon, on s'hi posarà de relleu que molts emprenedors d'èxit van experimentar el fracàs abans de triomfar; els ràpids contactes de negocis s'hi faran de nou al Speed Dating, i el Mercat del Finançament aplegarà a empreses i emprenedors que podran presentar els seus projectes a una borsa d'inversors formada per Business Angels, entre d'altres activitats.

El saló BizBarcelona el promouen l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Caixa, la Diputació de Barcelona, PIMEC i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Consulteu més informació.