BioEmprenedorXXI


BioEmprenedorXXI

BioEmprenedorXXI és un programa de suport a la creació d'empreses en l'àmbit de les ciències de la vida en el seu sentit més ampli: biotecnologia, biomedicina, medi ambient i sector agroalimentari. La tercera edició de BioEmprenedorXXI s'inicia amb la voluntat de continuar donant suport a la creació d'empreses en l'àmbit de les ciències de la vida a Catalunya. Aquesta iniciativa està promoguda per diversos agents amb un paper rellevant en el sector, “la Caixa”, Barcelona Activa, Biocat, Genoma España y la Cambra de Comerç de Barcelona, esdevenint una iniciativa propera i coneixedora dels principals avenços científics i tecnològics en aquest àmbit, de les inquietuts empresarials i de les necessitats del mercat.

BioEmprenedorXXI es desenvolupa principalmente a través d'activitats formatives, d'acompanyament i anàlisi de viabilitat de les idees de negoci, de tutorització i mentorització, d'entrenament competencial, de mostra de bones pràctiques i experiències, d'un premi per a la millor iniciativa emprenedora, i incorpora, al final del programa, accions per donar suport a la posada a punt de les noves empreses. Es tracta en definitiva, de facilitar als participants tot un conjunt d'eines i recursos que els permeti la creació i la consolidació de la seva empresa.

El curs es dirigeix a titulars universitaris, investigadors, profesors, doctors i emprenedos que tinguin una idea de negoci o empresa en fase inicial i vulguin explorar la seva pròpia capacitat emprenedora per a crear i posar a punt una activitat empresarial pròpia, bé com una spin-off de la seva institució o bé de forma independent.

La inscripció finalitza el 18 de maig de 2011. (+)