2ª Edició Premis Small&Smart


Premis Small&Smart

Small&Smart és un concurs per a pimes de base tecnològica o que facin un ús intensiu de la tecnologia i que vulguin demostrar el valor que té la innovació.

L'objectiu d'aquests premis és reconèixer el mèrit d'aquelles petites empreses que sàpiguen demostrar que la tecnologia i la innovació tecnològica és clau en el seu negoci i que els ha permés crèixer i desenvolupar-se com a empresa, ja sigui perquè és la base del seu negoci, ja sigui perquè ha abraçat processos tecnològics que li permetin ser més competitives i arribar on altres no han arribat.

En aquest concurs es valora:

- La innovació tecnològica en totes les seves formes: hardware, software, cloud computing, apps, mobilitat, BYOD, virtualització, comerç electrònic, social media, etc.

- L'originalitat: haver sabut trobar solucions imaginatives per problemes comuns, demostrar que es poden fer les coses d'una manera diferent, entendre que no fa falta una gran inversió econòmica per aprofitar-se dels avantatges de les noves tecnologies.

- La presentació. Com és la teva empresa? De quina forma has innovat? A través d'un eBook, un vídeo, una presentació interactiva o el que el participant cregui per cridar l'atenció.

El termini per presentar candidatures finalitza el 30 de juny de 2015.

Consulteu més informació.