2ª Convocatòria del programa BStartup 10


BStartup

La primera edició de BStartup 10, programa d'inversió i alt rendiment per a projectes d'emprenedors tecnològics, ha obert la segona convocatòria per triar les cinc noves startups que rebran el suport del banc per optimitzar el seu potencial de creixement.

Cinc noves startups se sumaran a les altres cinc sorgides de la primera convocatòria que es va tancar al febrer d'aquest mateix any. Precisament, les cinc startups que van rebre la inversió en la primera convocatòria ja es troben a l'equador del programa d'alt rendiment, la durada del qual és de sis mesos. Al llarg d'aquest temps, l'equip de BStartup 10 treballa amb els equips directius d'aquestes companyies assessorant-los en aspectes tan essencials de gestió com ara l'anàlisi d'ineficiències i oportunitats, l'establiment de contactes amb socis estratègics i clients, la implantació d'un model d'internacionalització, l'establiment d'acords comercials o corporatius i la incorporació de membres als seus equips.

Cadascuna de les cinc firmes que se seleccionin al juliol rebrà del banc una inversió de 100.000 euros, un 70% de la qual s'aportarà en capital i un 30% en espècie, que és el valor atorgat als sis mesos que es desenvolupa el programa d'assessorament d'alt rendiment.

Amb la celebració d'aquesta segona convocatòria es tancarà la primera edició del programa BStartup 10, amb la qual es compleix l'objectiiu d'ajudar un total de 10 empreses digitals amb una inversió global d'un milió d'euros aquest any.

El llançament de BStartup, el novembre passat, evidencia l'interès de Banc Sabadell per obrir-se al talent dels emprenedors i les noves empreses.

El termini per presentar candidatures finalitza el 8 de juny de 2014 i durant la segona quinzena de juliol es faran públics els noms de les empreses seleccionades.

Consulteu més informació.