1r Congrés Catalunya Emprèn i XIX Fòrum d'Inversió


Congrés

Enguany, el Fòrum d'Inversió que ACCIÓ organitza des de fa gairebé 20 anys, creix i es converteix en el I Congrés Catalunya Emprèn, la trobada de referència per a emprenedors, inversors i empreses amb nous projectes, que se celebrarà el dia 16 de juliol a Barcelona.

El congrés serà l'escenari de conferències, sessions pràctiques de networking, experiències en corporate venturing i de la presentació dels projectes amb més potencial de negoci de tot el país. També hi haurà un espai per a trobades ràpides entre inversors i emprenedors. La plataforma d'inscripció et permet detallar el teu perfil i planificar la teva agenda d'entrevistes durant el congrés.

La trobada comptarà com a ponent amb el Dr. Ansari, un reconegut expert en emprenedoria i management. Excel·lent docent i amb diverses responsabilitats de direcció a la Universitat de Babson, té una llarga experiència ajudant start-ups a convertir-se en negocis profitosos, així com fomentant l'emprenedoria dins de les grans companyies.

D'altra banda, els 21 finalistes de l'edició d'enguany del XIX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ presentaran els seus projectes durant el congrés. Els assistents podran votar els millors projectes i serà una gran oportunitat perquè els inversors coneguin els negocis amb més potencial del país.

Durant el congrés també es presentarà el nou Programa d'Emprenedoria Corporativa de la Generalitat, que vol donar suport als projectes emprenedors dins de les empreses. Es presentaran alguns casos d'empreses i emprenedors amb experiència en corporate venturing i dues empreses plantejaran els seus reptes d'innovació reals per aconseguir les empreses que els donin solució. Penses que tu pots ser-ne una?

Inscriu-te ara al Congrés Catalunya Emprèn! Una vegada ho facis podràs trobar i contactar amb més de 600 professionals que també podran consultar el teu perfil i sol·licitar-te una reunió.

Consulta més informació.