13a Edició del Foro Neotec Innvierte


Foro Neotec

El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) acaba de convocar, en col·laboració amb el Departamento de Economía, Hacienda, Industria y Empleo - DG Industria, Energía e Innovación del Gobierno de Navarra, Sodena i Red Otri, la 13a Edició del Foro Neotec Innvierte per a empreses en fases inicials de desenvolupament empresarial amb un fort component tecnològic i que necessitin capital llavor, una primera o segona ronda d'inversió per finalitzar el desenvolupament del seu prototip, millorar el seu producte i/o per millorar l'accés al mercat.

El termini per presentar candidatures per a projectes empresarials que es trobin en fase de cerca d'inversors ja està obert i finalitza el 31 de juliol de 2014.

Els projectes seleccionats seran convocats per invitació a un taller de formació, impartit per una escola de negocis, en el que podran madurar el seu pla de negoci i la seva estratègia de presentació davant inversors amb l'ajuda d'especialistes. Posteriorment, tindran l'oportunitat de presentar la seva iniciativa empresarial davant un nodrit grup d'inversors especialitzats en aquest tipus d'operacions durant la celebració del fòrum.

El Foro Neotec Innvierte se celebrarà el 20 de novembre de 2014 al Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Navarra a Noáin (Pamplona).

Consulteu més informació.