“The Collider On Campus” torna als grups de recerca


Banner OnCampus

Obert el registre de sol·licituds al programa d’emprenedoria científica que promou la validació de tecnologies al mercat

The Collider OnCampus, que enguany novament es co-organitza amb la URiV, la UdL, la UdG i la UAB, connecta la ciència amb la indústria.

Els 32 equips seleccionats el 2021 tindran l’oportunitat de viure una experiència emprenedora molt pràctica i única. En un itinerari online de capacitació de només 7 setmanes (4 octubre - 26 novembre), posaran a prova tant les pròpies capacitats, com la viabilitat de la seva idea de negoci.

Els investigadors (pre-docs i post-docs) i estudiants (grau, màster) vinculats a un grup de recerca que disposin de projectes tecnològics en fase inicial (TRL1, 2 o 3), poden presentar la seva sol·licitud abans del 12 de setembre de 2021 a través del formulari oficial, i informar-se al web The Collider.

Aquest programa de foment de la cultura emprenedora en l’ecosistema català de recerca i innovació és una iniciativa de la Fundació MWCapital que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de la XEU i de I-CERCA.