Pitch Training Program: aprèn a destacar davant inversors. Barcelona i en línia


Pitch Training Program
07/09/2021 - 14/12/2021

El Pitch Training Program és el programa de Biocat que ajuda els emprenedors a millorar el seu pitch i la seva performance davant de possibles clients i d’inversors.

Dos reconeguts experts amb sòlida experiència en el sector salut donaran assessorament/coaching a cada projecte/startup, de manera personalitzada. I com a novetat d'enguany, els participants tindran l'oportunitat de posar en pràctica el seu pitch en directe davant un panell d'experts.

El Pitch Training Program s’adreça a projectes i startups que necessiten millorar la seva presentació davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut, tant en el fons (el contingut) com en la forma (la presentació).

El programa consta de:

* 2 sessions formatives presencials personalitzades per a cada projecte/startup, de 2h i 1h respectivament, en dues setmanes diferents, per poder incorporar el feedback dels mentors entre cada sessió.

* 1 sessió conjunta en format virtual on els alumnes posaran en pràctica el seu pitch davant un panell de 3 experts (entre els quals hi haurà un inversor).

Durant tot el curs els participants rebran feedback conjunt sobre la seva idea de negoci, missatges clau, storytelling i diapositives, així com sobre la seva performance.

Les places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció. Les inscripcions estaran obertes fins que s'acabin les places.

Consulteu més informació