Cursos


18/10/2019

La primera part de la sessió anirà dedicada a simular la conversa amb un client potencial i donar feedback a 6 startups preseleccionades amb criteris d’invertibilitat i segons l’interès pedagògic (aquells que siguin seleccionats ho sabran el mateix dia del taller).

El treball previ fet amb les 6 startups seleccionades servirà a la resta de participants per entendre com millorar el seu propi discurs comercial. A través d'aquestes, es revisarà l’estructura de la conversa i es mirarà com conduir-la de forma natural al tancament. Es posarà èmfasi en com descobrir què vol comprar el client abans de presentar la solució.

L'objectiu de la formació és que tots els assistents sortin amb la sensació que vendre no és una lluita on han de sortir guanyadors. Amb la pràctica experimentaran la venda com una dansa i un diàleg que genera confiança i credibilitat sense cap mena de pressió.

La sessió serà conduïda per Sergi Mora, coordinador StartUp Catalonia i autor de "El Pitch Ganador", i tindrà lloc a les instal·lacions del Payment Innovation Hub (Pier01).

T'interessa assistir-hi si ets una startup o un emprenedor amb elevat potencial de creixement que ven en reunions amb clients (típicament B2B), però també B2C quan hi ha reunions o presentacions comercials on es conversa amb el client.

Consulteu més informació

18/10/2019 - 24/04/2020

La 7ª edició del Postgrau en Gestió Estratègica de l’Empresa Agroalimentària 2019/2020, impulsat per Forum Empresa i la Universitat de Lleida, es realitzarà d’octubre de 2019 a abril de 2020.

Aquest postgrau té com a objectius:
• Oferir una formació específica i integral en la direcció estratègica de l’empresa agroalimentària.
• Facilitar les eines de caràcter pràctic per a la gestió empresarial de la cadena agroalimentària.
• Conèixer situacions empresarials reals, a través de l’estudi del cas.
• Donar pautes per la direcció estratègica, plantejant solucions a l’hora d’afrontar problemes i desafiaments dels negocis del sector.
• Facilitar el networking amb els professors i els directius de les principals empreses del sector.

A qui va dirigit?

• Directius, càrrecs intermedis i tècnics del sector agroalimentari: indústries, cooperatives, explotacions agràries, empreses de serveis per al sector agroalimentari, distribució comercial, entre altres.
• Titulats universitaris i joves professionals que vulguin desenvolupar una carrera professional d’èxit i buscar noves oportunitats empresarials.

Consulteu més informació

21/10/2019

Aquest curs, organitzat per l'Oficina Espanyola de Patents i el Centre de Patents de la UB, consta de set mòduls de diferent durada i als que es pot assistir per separat. Els set mòduls són: Fonaments, Documentació, Transferència, Drafting, Química-Farmàcia, Biotecnologia-Biomedicina i CII&Software.

Està dirigit a qualsevol persona interessada en adquirir una formació general sobre patents que li sigui útil en el seu propi treball, a qui desitgi treballar en patents, o a qui vagi a assistir a qualsevol dels altres mòduls.

Consulteu el programa.

05/11/2019 - 08/11/2019

El Campus d'Emprenedors de SeedRocket és un esdeveniment formatiu de referència per a startups en el qual participen entre 10 i 12 finalistes prèviament seleccionats per mentors. Consisteix en tres dies en els que es programen xerrades formatives impartides pels mentors i professionals del sector d'Internet, així com sessions de mentories, per a culminar el quart dia amb un Investors’ Day davant una àmplia xarxa d'inversors convidats.

El XXII Campus d'Emprenedors se celebrarà del 5 al 8 de novembre de 2019 a Madrid.

La data límit per inscriure el teu projecte finalitza el 16 de setembre de 2019.

Consulteu més informació