Cursos


17/10/2020 - 21/10/2020

L'Startup Bootcamp és un programa d'acceleració intensiva de cinc dies que se celebrarà a Barcelona del 17 al 21 d’octubre de 2020.

És un curs d’inici d’arrencada i un curs de crash en negocis i emprenedoria dissenyat per combinar coneixements i pràctiques als fundadors d’inici i transformar idees destacades en empreses d’èxit, aportant recursos, coneixement i xarxa.

Consulteu més informació

19/10/2020 - 22/10/2020

Aquest curs, organitzat per l'Oficina Espanyola de Patents i el Centre de Patents de la UB, consta de set mòduls de diferent durada i als que es pot assistir per separat. Els set mòduls són: Fonaments, Documentació, Transferència, Drafting, Química-Farmàcia, Biotecnologia-Biomedicina i CII&Software.

Està dirigit a qualsevol persona interessada en adquirir una formació general sobre patents que li sigui útil en el seu propi treball, a qui desitgi treballar en patents, o a qui vagi a assistir a qualsevol dels altres mòduls.

Consulteu el programa.

08/01/2021

Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) és un programa de postgrau destinat a formar emprenedors i futurs líders en innovació sanitària. S’inspira en la metodologia del biodisseny de la Universitat de Stanford, que guia els estudiants a través d’un cicle complet d’innovació, des de la identificació d’una idea de negoci mitjançant una immersió clínica en un hospital punter de Barcelona, fins al disseny i prototipat d’una solució viable i el desenvolupament d’un model de negoci per implementar en el mercat.

La nova edició, que començarà el 8 de gener del 2021, es reduirà de 9 a 6 mesos, tindrà lloc a la BCN Tech City i comptarà amb la col·laboració del Barcelona Institute of Science and Technology.

Les inscripcions per a la nova edició ja estan obertes i inclouen un 10% de descompte per als matriculats abans de l’1 de setembre.

Consulteu més informació