Curs on-line "Eines d'Innovació"


Curs online "Eines d'Innovació"
30/05/2020 - 30/07/2020

La pandèmia Covid-19 ha canviat el nostre dia a dia, i també el de les empreses de tots els sectors. Parlant en termes d’estratègia empresarial estem entrant en un nou paradigma, amb noves oportunitats competitives que caldrà saber aprofitar. Estem veient com moltes empreses s’han reinventat, com les empreses que estaven més ben preparades estan gestionant millor aquesta situació d’incertesa, i com la innovació i la tecnologia s’han aliat amb la sanitat, l’educació i la indústria per donar resposta a les noves necessitats socials. En aquest sentit, la cultura de la innovació i la sistematització de la gestió estratègica de la innovació juguen un paper clau en un entorn competitiu VUCA (volàtil, incert, complex i ambigu), i en conseqüència poden ajudar a les empreses a sortir reforçades en moments de crisi.

Sota aquest context, des dels estudis del Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística del Campus Universitari d’Igualada – Universitat de Lleida ofereixen un curs en modalitat online sobre eines d’innovació.

Aquesta activitat formativa persegueix 3 objectius:

1) Ajudar a les empreses i professionals en actiu a reinventar-se, a integrar la gestió estratègica de la innovació en les seves activitats.
2) Divulgar i ampliar el coneixement i la cultura de la innovació entre estudiants i societat en general.
3) Recaptar diners per a la lluita contra la Covid-19. Els diners recaptats en concepte de matrícula es donaran en la seva totalitat al consorci sociosanitari d’Igualada i es destinaran a la lluita contra la Covid-19.

Consulteu més informació