Bizbarcelona 2020. Barcelona


Bizbarcelona 2020
21/09/2020 - 23/09/2020

Fira de Barcelona ha decidit posposar al proper mes de setembre la celebració de Bizbarcelona by Barcelona Activa, programat inicialment del 27 al 28 de maig. D'aquesta manera, les noves dates previstes són els dies 21, 22 i 23 de setembre al recinte de Montjuïc. La decisió s'ha pres davant l'actual situació generada pel COVID-19 i amb l'objectiu de poder celebrar-ho en un entorn que s'espera sigui més favorable.

Bizbarcelona by Barcelona Activa és l'esdeveniment per a persones emprenedores i pimes de referència a la capital catalana que enguany dedicarà especial atenció a donar a conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides entre les empreses. Compta amb més de 150 activitats formatives, d'assessorament i networking adreçades als qui cerquen materialitzar idees de negoci, fórmules d'autoocupació o de fer créixer empreses. Inclou, a més, una àrea amb productes i serveis per a la gestió empresarial, a més de franquícies.

El saló està promogut per l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, PIMEC, la Cambra de Comerç de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i té la col·laboració de més d'un centenar d'entitats que conformen la BizCommunity, les quals aporten continguts i difonen les activitats de l'esdeveniment.

Consulteu més informació