ActesPropers actes

28/05/2018

Biocat organitza, conjuntament amb Esade BAN, Barcelona Activa i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, un punt de trobada que, al llarg de les diferents edicions, s'ha posicionat com a referent en l'ecosistema biomèdic català.

30/05/2018 - 31/05/2018

"Suma-t'hi" serà el lema d'aquest any de Bizbarcelona, que tindrà lloc el 30 i 31 de maig al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El saló convida persones emprenedores, pimes i el món de l'economia social a transformar la seva activitat per ser més competitius en un entorn dinàmic i cada cop més digitalitzat.

30/05/2018

Què diferencia les empreses de digital health de la resta? Què podem aprendre de les que han triomfat o fracassat a la capital mundial de la tecnologia? Podràs descobrir-ho a la xerrada sobre 'Digital Health: A Journey of Innovation in Silicon Valley' que impartirà la Marta Gaia Zanchi, inversora, empresària i directora de Digital Health al Stanford Byers Center of Biodesign.

01/06/2018

Seguint l’esperit TED de difondre idees que valen la pena, TEDx és un programa d’esdeveniments locals autoorganitzats que reuneix diverses persones per a compartir una experiència TED. Als esdeveniments TEDx es combinen visualitzacions de vídeos de TED Talks amb oradors locals fent conferències en directe. L’objectiu és provocar discussions profundes i, d’aquesta forma, generar connexions entre el grup d’assistents, seguidors i oradors.

08/06/2018

En aquesta sessió es donaran a conèixer les diferents eines de les que disposa el DARP per a fomentar la innovació i la transferència del coneixement, així com també el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària i el Premi Ruralapps.

13/06/2018 - 15/06/2018

GENERA 2018, presentarà una interessant perspectiva dels avanços tecnològics i novetats que vénen marcant l'evolució del sector de les renovables i l'eficiència energètica, a través d'una oferta que reunirà en el pabelló 8 de Fira de Madrid, les darreres novetats en equips i serveis relacionats amb les diferents fonts energètiques.