Actes | Trampolí Tecnològic de la Universitat de Lleida

ActesPropers actes

20/09/2018

L’XPatient Barcelona Congress és una de les accions principals impulsada per l’XPA Barcelona (Experiència del Pacient) -una comunitat de pràctica que aglutina institucions de l’àmbit hospitalari, tecnològic, de la recerca i l’administració- per tal de transformar el model assistencial i que aquest situï el pacient com a l’element clau i prioritari

17/10/2018

Health & Bio Team Dating torna a ser aquí, aquest any dins de Healhio i impulsat per BStartup del Banc Sabadell, Biocat i CataloniaBio & HealthTech. Mitjançant reunions d'speed dating de 30 minuts, la 4a edició d'aquest esdeveniment pioner que reuneix científics i emprenedors/mentors/desenvolupadors de negoci per tal de donar pas a noves sinergies empresarials i formar equips que permetin crear i dirigir empreses d'èxit.

13/11/2018 - 16/11/2018

El Campus d'Emprenedors és un esdeveniment formatiu de referència per a startups en el qual participen entre 10 i 12 finalistes prèviament seleccionats per mentors. Consisteix en tres dies formats per xerrades formatives impartides pels mentors i professionals del sector d'Internet, així com sessions de mentoría.