ActesPropers actes

24/04/2018

La cinquena edició de la conferència EU-Startup Summit mostrarà una selecció de les millors startups europees i esdevé un punt de trobada on aprendre i compartir coneixement amb els millors emprenedors dels nostres temps.

25/04/2018

L'objectiu de la jornada és donar una visió actual i realista de la recerca i la transferència de tecnologia i coneixements als diversos centres de recerca de la UdL, així com de diferents casos d’èxit en matèria de col·laboració universitat-empresa. Fomentar la interacció entre empreses del territori i la Universitat de Lleida.

26/04/2018

Per celebrar el Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual s'ha organitzat una jornada centrada en la Propietat Industrial en la que es vol donar visibilitat als diversos integrants del sistema. Per això la sessió pretén que diversos professionals exposin la visió de la propietat industrial des del seu àmbit.

15/05/2018 - 18/05/2018

El Campus d'Emprenedors de SeedRocket és un esdeveniment formatiu de referència per startups i per business angels un canal d'accés per invertir en els millors projectes TIC del moment, en el qual participen entre 10 i 12 finalistes prèviament seleccionats per mentors.

30/05/2018 - 31/05/2018

"Suma-t'hi" serà el lema d'aquest any de Bizbarcelona, que tindrà lloc el 30 i 31 de maig al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El saló convida persones emprenedores, pimes i el món de l'economia social a transformar la seva activitat per ser més competitius en un entorn dinàmic i cada cop més digitalitzat.

01/06/2018

Seguint l’esperit TED de difondre idees que valen la pena, TEDx és un programa d’esdeveniments locals autoorganitzats que reuneix diverses persones per a compartir una experiència TED. Als esdeveniments TEDx es combinen visualitzacions de vídeos de TED Talks amb oradors locals fent conferències en directe. L’objectiu és provocar discussions profundes i, d’aquesta forma, generar connexions entre el grup d’assistents, seguidors i oradors.