ActesPropers actes

17/10/2018

Health & Bio Team Dating torna a ser aquí, aquest any dins de Healhio i impulsat per BStartup del Banc Sabadell, Biocat i CataloniaBio & HealthTech. Mitjançant reunions d'speed dating de 30 minuts, la 4a edició d'aquest esdeveniment pioner que reuneix científics i emprenedors/mentors/desenvolupadors de negoci per tal de donar pas a noves sinergies empresarials i formar equips que permetin crear i dirigir empreses d'èxit.

22/10/2018

El pròxim 22 d'octubre, els representants d'ENISA i CDTI explicaran les característiques bàsiques dels seus productes i instruments financers. També hi haurà la possibilitat de tenir una entrevista personal amb ells, si prèviament has fet la inscripció a les entrevistes individuals.

07/11/2018

Gainn i Forum Empresa organitzen una Jornada al Parc Científic dirigida a les empreses del territori per promocionar la innovació i establir relacions entre institucions que permetin afavorir-la.

13/11/2018 - 16/11/2018

El Campus d'Emprenedors és un esdeveniment formatiu de referència per a startups en el qual participen entre 10 i 12 finalistes prèviament seleccionats per mentors. Consisteix en tres dies formats per xerrades formatives impartides pels mentors i professionals del sector d'Internet, així com sessions de mentoría.