Cursos


14/05/2018 - 18/05/2018

Es tracta d'una formació molt pràctica de 30 hores per a un grup de fins a 35 investigadors en formació de tota Espanya i de tots els àmbits de coneixement. L'objectiu és treballar competències transversals que incrementin el ventall de sortides professionals.

Aquest workshop tindrà lloc a Santander del dilluns 14 al divendres 18 de maig i està organitzat per CISE conjuntament amb la Universitat de Cantàbria, la Universitat Internacional Menéndez Pelayo i el CSIC.

El termini per inscriure's finalitza el 15 d'abril de 2018.

Consulteu més informació

15/05/2018 - 29/05/2018

Biocat organitza el Curs d’Iniciació a la Bioemprenedoria “Claus per Bioemprendre”, que acosta a estudiants i investigadors l’experiència en primera persona dels principals bioemprenedors de Catalunya.

Al llarg de tres sessions de tres hores cadascuna, es mostra el paper de l’emprenedoria en el desenvolupament de la biotecnologia; les primeres passes per bioemprendre, des de la idea fins a les primeres ronda de finançament; i les fases i partners que conformen el cicle de vida d’una empresa biotecnològica.

La inscripció està oberta fins l'11 de maig.

Consulteu més informació

04/06/2018 - 07/06/2018

Aquest curs, organitzat per l'Oficina Espanyola de Patents i el Centre de Patents de la UB, consta de set mòduls de diferent durada i als que es pot assistir per separat. Els set mòduls són: Fonaments, Documentació, Transferència, Drafting, CII&Software, Química-Farmàcia, Biotecnologia-Biomedicina.

Està dirigit a qualsevol persona interessada en adquirir una formació general sobre patents que li sigui útil en el seu propi treball, a qui desitgi treballar en patents, o a qui vagi a assistir a qualsevol dels altres mòduls.

Consulteu el programa.