Cursos


25/01/2019

Es dedicarà la primera part de la sessió a escoltar el pitch (de 5 minuts i amb powerpoint) i donar feedback a 6 startups pre-seleccionades amb criteris d’invertibilitat i segons l’interès pedagògic (aquells que siguin seleccionats ho sabran el mateix dia del taller).

A la segona part de la sessió es treballarà en grups de 3 de manera que tots els participants podran practicar el seu pitch (d’un minut i sense powerpoint) i donar-se feedback entre ells.

El treball previ fet amb les 6 startups seleccionades servirà a la resta de participants per entendre com millorar el seu propi pitch.

A través de les 6 seleccionades es treballaran tres aspectes: primer ajudar a polir l’estructura, el què dir i en quin ordre, després s'entrarà en els detalls i per últim en la manera de transmetre, és a dir, en l'energia i el llenguatge no verbal.

La sessió serà conduïda per Sergi Mora, coordinador Start-Up Catalonia i autor de "El Pitch Ganador", i tindrà lloc a les instal·lacions del Payment Innovation Hub (Pier01).

Aquesta sessió t'interessa si ets una startup o un emprenedor amb elevat potencial de creixement que busqui inversors.

Consulteu més informació

11/02/2019 - 14/02/2019

Aquest curs, organitzat per l'Oficina Espanyola de Patents i el Centre de Patents de la UB, consta de set mòduls de diferent durada i als que es pot assistir per separat. Els set mòduls són: Fonaments, Documentació, Transferència, Drafting, Química-Farmàcia, Biotecnologia-Biomedicina i CII&Software.

Està dirigit a qualsevol persona interessada en adquirir una formació general sobre patents que li sigui útil en el seu propi treball, a qui desitgi treballar en patents, o a qui vagi a assistir a qualsevol dels altres mòduls.

Consulteu el programa.