Cursos


04/10/2018

Durant aquesta sessió podràs aprendre a generar noves idees que donin resposta a diferents reptes, anant molt més enllà del brainstorming. A través de l'aprenentatge pràctic, s'utilitzarà una metodologia lúdica i rigorosa a través del gaming, per aprendre de primera mà nous enfocaments en la resolució de problemes.

La sessió servirà per aprendre a sistematitzar el procés creatiu i per innovar amb una metodologia de quatre fases. Aquesta metodologia anomenada Binnakle, guanyadora del premi del Gamification World Congress, us permetrà generar noves solucions a qualsevol repte de l'empresa, de manera eficaç i, alhora, divertida.

Les quatre fases del procés creatiu es convertiran en una expedició de quatre missions en la que els participants competiran per equips per treballar i presentar les millors idees.

Consulteu més informació

15/10/2018 - 18/10/2018

Aquest curs, organitzat per l'Oficina Espanyola de Patents i el Centre de Patents de la UB, consta de set mòduls de diferent durada i als que es pot assistir per separat. Els set mòduls són: Fonaments, Documentació, Transferència, Drafting, CII&Software, Química-Farmàcia, Biotecnologia-Biomedicina.

Està dirigit a qualsevol persona interessada en adquirir una formació general sobre patents que li sigui útil en el seu propi treball, a qui desitgi treballar en patents, o a qui vagi a assistir a qualsevol dels altres mòduls.

Consulteu el programa.

15/10/2018 - 22/11/2018

La Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya posen en marxa la segona edició del programa "De la ciència al mercat", un curs formatiu per fomentar la transferència universitat-empresa.

El Programa es desenvoluparà del proper 15 d'octubre al 22 de novembre i consta de 120 hores de formació sobre transferència de coneixement i creació d’empreses. A més a més, cada projecte gaudirà d'entre 5 i 10 hores de tutoria individualitzada amb professionals experts del sector.

Està dirigit a estudiantat i persones titulades de màster o doctorat de qualsevol universitat que hagin desenvolupat una tecnologia diferencial, amb ganes de posar en valor la seva tesi o tesina i convertir-la en empresa i/o de formar part d’un equip emprenedor.

La inscripcions al programa, que és gratuït, ja estan obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç.