Cursos


18/01/2018

Design Health Barcelona (d·SALUD Barcelona) és un programa de postgrau per a desenvolupar empresaris i futurs líders en innovació sanitària. Aquest programa busca als creadors de canvis. Pren la iniciativa de resoldre reptes reals, mundials i grans en les indústries de la salut i les tecnologies mèdiques, iniciant nous models de negoci innovadors, productes i serveis.

En aquest programa, els equips multidisciplinaris formats per quatre persones amb formació en Ciències de la Vida, Enginyeria, Negocis i Disseny gaudiran d'un cicle complet d'innovació -des de la identificació de necessitats en hospitals fins a la invenció i la implementació en etapes primerenques- i seran desafiats i assessorats per més de 70 experts internacionals.

Consulteu més informació

12/02/2018 - 15/02/2018

Aquest curs, organitzat per l'Oficina Espanyola de Patents i el Centre de Patents de la UB, consta de set mòduls de diferent durada i als que es pot assistir per separat. Els set mòduls són: Fonaments, Documentació, Transferència, Drafting, CII&Software, Química-Farmàcia, Biotecnologia-Biomedicina.

Està dirigit a qualsevol persona interessada en adquirir una formació general sobre patents que li sigui útil en el seu propi treball, a qui desitgi treballar en patents, o a qui vagi a assistir a qualsevol dels altres mòduls.

Consulteu el programa.

12/03/2018

Programa d'assessorament i formació gratuïta finançat per la Unió Europea i dirigit a emprenedors/es de l'àmbit de la salut digital. La Lean Startup Academy és una oportunitat única per validar el model comercial i començar a augmentar la seva tracció comercial. Al provar la seva hipòtesi amb el mercat, identificarà als seus clients prioritaris, la proposta de valor adequada i el millor canal per a arribar a ells.

El termini per registrar-se finalitza el 31 de gener de 2018.

Consulteu més informació