Cursos


24/04/2018 - 26/04/2018

GlobaLleida i l’empresa EmForma organitzen aquest taller que s’adreça a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals.

Aquest taller t'aportarà ordenar la idea de negoci, posar llum al pla d’empresa i millorar el model de negoci. Tot això, a través d’un taller pràctic i gratuït on podràs conèixer una eina complementària al pla d’empresa, el model de negoci, i on es treballarà el projecte de cada una de les persones assistents.

Per a projectes emprenedors, servirà per ordenar la idea de negoci, prendre una visió global i encarar el model de negoci.

Per a noves empreses, servirà per visualitzar el model de negoci, analitzar-lo i identificar-ne millores.

Jordi Puigdellívol, director de l’empresa Sherpa.cat i autor d’Scope.cat, impartirà el taller, que se celebrarà en 2 sessions.

Inscripcions abans del 20 d'abril de 2018.

Consulteu més informació

14/05/2018 - 18/05/2018

Es tracta d'una formació molt pràctica de 30 hores per a un grup de fins a 35 investigadors en formació de tota Espanya i de tots els àmbits de coneixement. L'objectiu és treballar competències transversals que incrementin el ventall de sortides professionals.

Aquest workshop tindrà lloc a Santander del dilluns 14 al divendres 18 de maig i està organitzat per CISE conjuntament amb la Universitat de Cantàbria, la Universitat Internacional Menéndez Pelayo i el CSIC.

El termini per inscriure's finalitza el 15 d'abril de 2018.

Consulteu més informació

15/05/2018 - 29/05/2018

Biocat organitza el Curs d’Iniciació a la Bioemprenedoria “Claus per Bioemprendre”, que acosta a estudiants i investigadors l’experiència en primera persona dels principals bioemprenedors de Catalunya.

Al llarg de tres sessions de tres hores cadascuna, es mostra el paper de l’emprenedoria en el desenvolupament de la biotecnologia; les primeres passes per bioemprendre, des de la idea fins a les primeres ronda de finançament; i les fases i partners que conformen el cicle de vida d’una empresa biotecnològica.

La inscripció està oberta fins l'11 de maig.

Consulteu més informació

04/06/2018 - 07/06/2018

Aquest curs, organitzat per l'Oficina Espanyola de Patents i el Centre de Patents de la UB, consta de set mòduls de diferent durada i als que es pot assistir per separat. Els set mòduls són: Fonaments, Documentació, Transferència, Drafting, CII&Software, Química-Farmàcia, Biotecnologia-Biomedicina.

Està dirigit a qualsevol persona interessada en adquirir una formació general sobre patents que li sigui útil en el seu propi treball, a qui desitgi treballar en patents, o a qui vagi a assistir a qualsevol dels altres mòduls.

Consulteu el programa.