Sessió "Investor Pitch Coaching". Barcelona


19/12/2018

Es dedicarà la primera part de la sessió a escoltar el pitch (de 5 minuts i amb powerpoint) i donar feedback a 6 startups pre-seleccionades amb criteris d’invertibilitat i segons l’interès pedagògic.

La segona part de la sessió es treballarà en grups de 3 de manera que tots els participants podran practicar el seu pitch (d’un minut i sense powerpoint) i donar-se feedback entre ells.

El treball previ fet amb les 6 startups seleccionades servirà a la resta de participants per entendre com millorar el seu propi pitch.

A través de les 6 seleccionades es treballaran tres aspectes: primer s'ajudarà a polir l’estructura, el què dir i en quin ordre, després s'entrarà en els detalls i per últim es tractarà la manera de transmetre, és a dir, en l'energia i el llenguatge no verbal.

L'objectiu és que tots els assistents aconsegueixin un pitch que sigui entenedor (clar) i engrescador (càlid), així com d’ajudar-lis a treure la pressió del damunt per tal que sedueixin a l’inversor tant o més que el seu projecte.

La sessió serà conduïda per Sergi Mora, coordinador Start-Up Catalonia i autor de "El Pitch Ganador".

Aquesta sessió t'interessa si ets una startup o un emprenedor amb elevat potencial de creixement que busca inversors.

Consulteu més informació