Esmorzar de Finançament "Com escollir el teu inversor ideal". Barcelona


15/11/2017

Durant la creació i creixement d'una startup es parla molt de rondes d’inversió, family, friends and fools, inversors privats i fons de capital risc. Cada inversor és un món, i entendre les seves motivacions, història i idiosincràsies ens pot ajudar a triar millors socis de viatge i tancar més fàcilment una ronda de finançament.

En aquest Esmorzar de Finançament, Jordi Romero compartirà la seva experiència a Redbooth (anteriorment Teambox), on va aixecar més de 25 milions de dòlars a Barcelona i San Francisco. Jordi Romero és actualment fundador de Factorial HR, una aplicació de gestió de recursos humans.

Els Esmorzars de Finançament són trobades mensuals amb experts de l'ecosistema financer i els mercats de capital, que tenen l'objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d'èxit d'inversors i emprenedors.

Aquest acte t'interessa si ets un empresari emprenedor, tant de pimes com d'startups, un assessor, un consultor o un inversor interessat en conèixer les principals novetats dins l'ecosistema de finançament.

Consulteu més informació